Lint

Lint

Lint


Een produkt met zeer veel toepassingen op veel gebieden is lint. Satijn lint, organza lint, grosgrain lint om maar enkele soorten te noemen worden veelvuldig toegepast in bloemisterij, bakkerij, de grafisch wereld.  Maar niet alleen in bedrijven maar ook door particulieren worden allerhande linten toegepast. Onze particuliere klanten gebruiken het lint voor aankleding van een feest, voor het maken van de mooiste versieringen en decoraties enzovoort. De mogelijkheden zijn zo omvangrijk dat we ze hier maar niet allemaal noemen. Wel laten wij graag ons omvangrijke assortiment linten zien!

Linten groothandel


Zoals wij al aangaven wordt ons lint door vele gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Wij leveren regelmatig grote hoeveelheden lint aan bedrijven, te denken aan bakkerij, chocolatier, bloemist en drukkerij. Satijn lint leveren wij van 3 mm tot 100 mm breed in de mooiste kleuren direct uit voorraad. Dubbelzijdig satijn lint van mooie kwaliteit, organza lint en grosgrain lint vindt u ook in ons assortiment in vele kleuren en breedte lint. Voor elke opdracht of project bieden wij een passend lintje.


Niet alleen lint


Ook vindt u bij ons koord, touw, kant en jute in vele uitvoeringen en kleuren zodat het aansluit bij zowat elk thema, opdracht of sfeer die u wilt creëren. Trots zijn wij op ons assortiment en het feit dat wij het lint aan kunnen bieden tegen linten groothandel prijzen.

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@organzazakjesgroothandel.nl