Jute zakjes

Jute zakjes

Jute zakjes 

Een prachtige verpakking met vintage uitstraling. Wij leveren deze zakjes in 2 uitvoeringen namelijk de "echte" jute zakjes en een jute look uitvoering.

Jute zakjes 

Een duurzaam alternatief, 100% natuurlijk en afbreekbaar. Jute is een materiaal dat wordt verkregen uit de bast van jute planten en is op katoen na de meest gebruikte natuurlijke vezel. Jute wordt gebruikt voor het maken van touw, textiel en verpakkingsmateriaal. De jute zakjes en jute zakken die wij verkopen worden veel gebruikt voor het maken van bedankjes, de kleine maten, en de grote maten voor bijvoorbeeld de zak van sinterklaas, voor om bloempotten, het verpakken van bloembollen en het beschermen van planten en potten tegen de vorst.

Jute look zakjes 

De jute look zakjes worden geleverd in diverse maten van 7 x 9 cm tot wel 20 x 30 cm groot! Deze zijn gemaakt van polyester en hebben een jute uitstraling en zijn gevoerd met vliseline. Ze hebben we de uitstraling maar niet de geur die natuurlijke jute wel heeft. Hierdoor kunnen ze ook voor snoepjes en dergelijke worden gebruikt. De zakjes zijn anders dan de jute zakjes verkrijgbaar in diverse kleuren, effen en met afbeelding of tekst. 

De verschillende zakjes vindt u allemaal ingedeeld in onderstaande categoriën. 
Mocht u eventueel vragen hebben horen wij dat graag!
 

Makkelijk te verwerken 

De jute zakjes zijn makkelijk te verwerken tot de meest mooie kadootjes, bedankjes en presentjes. u stop het te verpakken artikel in het jute zakje en trekt aan de koordjes die in het zakje zijn verwerkt. En het zakje sluit zich. u kunt eventueel nog een label aan het koordje rijgen om het geheel helemaal af te maken. 

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@organzazakjesgroothandel.nl