Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Organzazakjes.nl


· 1 Algemeen 

· 1.1 Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten. 


· 1.2 Alle prijzen vermeld in de webshop van Organzazakjes.nl zijn vermeld in euro's , inclusief BTW.
 
· 1.3 In de webshop van Organzazakjes.nl vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
U ontvangt een orderbevestiging inclusief verzendkosten automatisch na het plaatsen van uw order op het door u opgegeven emailadres. 

· 1.4 Bij het plaatsen van een bestelling op de webshop van Organzazakjes.nl worden de door u ingevoerde klantgegevens automatisch opgeslagen in ons klantenbestand. Deze gegevens worden enkel door Organzazakjes.nl gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden. 

· 1.5 Prijswijzigingen, druk en zetfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden. 

· 1.6 Alle rechten voorbehouden. 

· 1.7 Op levering van alle artikelen geld, zolang de voorraad strekt. 

· 2 Bestellingen 

· 2.1 Organzazakjes.nl is niet aansprakelijk voor fouten in door de klant verstrekte gegevens. 

· 2.2 Nadat de door u bestelde producten gepersonaliseerd zijn (zowel voor particulieren als bedrijven) is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geannuleerd, geruild of retour gezonden worden, rekening houdend met de wet kopen op afstand (zie. Artikel 5). 

· 3 Betalingen 

· 3.1 Na het plaatsen van uw order bij de webshop van Organzazakjes.nl heeft u 7 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat het door u aan Organzazakjes.nl verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Pas na het ontvangen van de door u gedane betaling zullen de door uw bestelde producten gemaakt en verzonden worden. 

· 3.2 Organzazakjes.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via vooruitbetaling, Ideal of via contante betaling (alleen bij ophalen van bestelling). 

· 4 Levering en Verzending 

· 4.1 Bij Organzazakjes.nl doen wij ons uiterste best om bestellingen (denk hierbij vooral aan bestellingen met “losse”materialen voor het maken van bedankjes) de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling aan u te verzenden. Voor levering van orders met bedankje, bedrukken van kaartjes, borduringen en/of op andere wijze gepersonaliseerde orders word een levertijd van 1.5 tot 2 weken gerekend.
Mocht de klant de bestelling met spoed willen ontvangen, dan dient deze Organzazakjes.nl hiervan telefonisch op de hoogte te stellen, zodat de mogelijkheden hiervan met de klant besproken kunnen worden.
· 4.2 Alle orders geplaatst bij de webshop van Organzazakjes.nl worden verzonden middels Postnl, Organzazakjes.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de postzendingen tijdens deze verzending. 

· 4.3 Alle orders geplaatst bij de webshop van Organzazakjes.nl worden gemaakt op binnenkomst van betaling, wanneer uw betaling niet tijdig door ons ontvangen is, word uw order automatisch later geleverd. 

· 4.4 Indien niet alle artikelen die u besteld voorradig zijn zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen, u kunt dan kiezen voor latere verzending of het annuleren van de order, het reeds door u betaalde bedrag word dan binnen 14 dagen op uw bank-/girorekening retour gestort. 

. 4.5 Bij het plaatsen van de bestelling gaat u met het plaatsen van het vinkje accoord dat het opgegeven adres juist is en door u gecontroleerd. Mocht de zending vanwege een foutief adres zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aanspakelijk en zullen wij de bestelling niet nogmaals kosteloos kunnen verzenden en dient u indien gewenst een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht de bestelling door ons retour worden ontvangen dan kunnen wij na ontvangst van de gemaakte verzendkosten van postnl naar ons adres en de te maken verzendkosten van ons adres naar uw adres de bestelling nogmaals verzenden.

· 5 Wet Kopen op Afstand 

· 5.1 Op 1 februari 2001 is de wet “bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten” in werking getreden, Organzazakjes.nl houd zich uiteraard aan de wet “kopen of afstand” met dien verstande dat gezien het persoonlijke karakter van onze geborduurde artikelen, de in deze wet beschreven afkoelingsperiode niet van toepassing is op producten waar een persoonlijke borduring of bedrukking op gezet is op uw verzoek. 


In de wet staat namelijk beschreven dat de wet “Kopen op Afstand” niet geldt voor onder andere goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben. · 6 Klachten en Retourzendingen 

· 6.1 Wanneer Organzazakjes.nl aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Organzazakjes.nl nooit aansprakelijk. 

· 6.2 Bij Organzazakjes.nl staan we garant voor een tevreden klant en doen er dan ook alles aan om onze producten in goede staat en naar wenst naar u te doen toekomen. Mocht u toch op- en/of aanmerkingen hebben op de door u ontvangen artikelen dan dient u dit binnen 7 werkdagen bij ons kenbaar te maken, dit kan per email naar info@organzazakjes.nl 

· 6.3 Artikelen die niet voldoen aan de algemene gebruikelijke eisen, niet compleet zijn of andere tekortkomingen hebben kunnen na overleg worden geretourneerd aan : 

Organzazakjes.nl 
Douwencamp 58 
3861 LE Nijkerk 

· Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over gemaakt zijn worden door ons in behandeling genomen. Afwijkingen in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op. 

· 6.4 Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zend zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die Organzazakjes.nl toegerekend kan worden (bijvoorbeeld foutief product) zijn de kosten voor Organzazakjes.nl, u krijgt dan de verzendkosten nadien retour gestort binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening. LET OP! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons worden verzonden. 

· 6.5 Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen wij zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (exclusief verzendkosten) retour op uw rekening. 

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@organzazakjesgroothandel.nl